نحوه تولید و نصب سیم خاردار

 

نحوه تولید سیم خاردار یکی از مهم ترین ارکان‌های حصار کشی و ایجاد امنیت محسوب می‌شود، که در ادامه‌ی این مقاله تلاش بر این شده که نحوه‌ی تولید و نصب سیم خاردار را شرح دهیم تا شما بتوانید با کسب این اطلاعات، امنیت زمین‌های خود را بالا ببرید.

نحوه تولید سیم خاردار

تولید سیم خاردار فرآیندی جذاب است و تولیدکنندگان مفتول می‌توانند با استفاده از دستگاه مخصوص سیم خاردار آن را به راحتی تولید کنند.

  • برای تولید سیم خاردار نیازمند یک خط تولید با ویژگی‌های بارزی می‌باشد که در ادامه نام خواهیم برد.

قابلیت تولید همزمان انواع سیم خاردار‌‌ها

نیازمند به سیستم رول کن

قابلیت تولید انواع گوناکون سیم خاردار به صورت تک پیچ، دو پیچ و تبری در ابعاد گوناگون

  • ظرفیت خط تولید به شرح زیر می‌باشد:

برای سیم پیچ تکی: 40 الی 55 کیلومتر در هر ساعت

برای سیم پیچ دوتایی سنتی: 70 الی 100 کیلومتر در هر ساعت

برای سیم پیچ دوتایی برعکس: 700 کیلومتر در هر ساعت

برای تبری: 220 الی 280 متر در هر ساعت

روش تولید سیم خاردار

اولین قدم در ساخت سیم‌های خاردار، ساخت شمش‌های فلزی و شمش هایی است که قطعات لازم برای نگه داشتن سیم‌‌ها بر عهده دارند. اندازه‌ی این شمش‌‌ها معمولا کمتر از 6 اینچ (15 سانتی متر) در 6 اینچ است. اگر ابعاد بزرگ تر باشد، شمش به عنوان بلوم شناخته می‌شود؛ و اگر مقطع به جای مربع، مستطیل باشد، شمش اسلب شناخته می‌شود.

در ابتدا شمش‌‌ها گرم می‌شوند. سپس از طریق رول‌های شیار زده شده که شمش‌‌ها را در اندازه دلخواه علامت گذاری می‌کنند، فشرده می‌شوند. این سطوح سپس گرم می‌شوند و برای ایجاد سیم از طریق غلطک‌‌ها جابجا می‌شوند. در این قسمت سیم باید فرآیندی به نام آنیل شدن را طی کند تا پایدار شود، زیرا در ابتدا سیم بسیار سفت است. این فرآیند با گرم کردن سیم در نمک مذاب، سرب یا کوره نیتروژن، انجام می‌شود.

اکنون این سیم گالوانیزه شده است، و می‌تواند از طریق دستگاه سیم خاردار پیچ شود و تبدیل به سیم خاردار مورد نظر شود.

برای تولید سیم خاردار‌های تک رشته، سیم را وارد دستگاه می‌کنند، سپس سیم مفتولی دیگری را با فاصله‌های مشخص و یک اندازه به عنوان خار به دور آن گره می‌زنند.

برای سیم خاردار‌های دو رشته از طریق ایستگاه پیچش، دو رشته سیم وارد دستگاه می‌کنند. دستگاه این‌‌ها را به دور هم می‌تابد، و سپس دو مفتول را با فاصله معین به عنوان خارها به هم گره می‌زنند.

نحوه نصب سیم خاردار بر روی فنس

همه ما می‌دانیم که نصب سیم خاردار بر روی فنس کار آسانی نمی باشد و نیاز به مهارت خاص در این زمینه دارد. و با داشتن این مهارت می‌توان این کار را به راحتی انجام داد و همچنین امنیت بیشتری را برای محیطی که حصار شده می‌توان ایجاد کرد.

برای نصب سیم خاردار، قبل از هر اقدامی ابتدا باید تمام موارد ایمنی را رعایت کنیم، یعنی حتما دستکش، چکمه، عینک و لباس ایمنی بپوشیم، تا در نصب آن دچار مشکل و یا اسیبی نشویم. و پس از انجام این مرحله، باید نقشه‌ی قسمتی که قرار است سیم خاردار بکشیم را طراحی کنیم. سپس یک بست محکم باید بسازیم، که این مرحله یکی از سخت ترین مراحل تولید فنس و نصب سیم خاردار می‌باشد و امکان دارد شما در این مرحله با مشکلات زیادی مواجه شوید.

با دقت و خیلی سریع سیم خاردار را از ابتدا تا انتهای فنس نصب کنید. لازم به ذکر است که با توجه به انعطاف پذیری و مقاومت فنس، میله‌‌ها را انتخاب کنید. سیم خاردار‌های کششی را تا ارتفاع 30 می‌توان نصب کرد. علاوه بر این این سیم خاردار‌‌ها را نیز می‌توان تا زمانی که سفت می‌شوند، کشید. اما باید توجه کرد که این کشیدگی موجب شکستن و پارگی سیم خاردار‌‌ها نشود.

نصب سیم خاردار

کلام آخر

در مطالب فوق سعی شد کامل ترین اطلاعات را در خصوص تولید و نصب سیم خاردار در اختیار شما قرار دهیم، تا شما با اگاهی کامل در این زمینه بتوانید برای زمین‌های خود امنیتی قابل اطمینان ایجاد کنید. توجه داشته باشید که قبل از خرید سیم خاردار نیاز خود را بررسی کنید تا مطابق با نیاز خود سیم خاردار مناسب را تهیه نمایید.

شهر مفتول برای ارائه‌ی انواع خدمات فروش در خدمت شماست. برای خرید سیم خاردار با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت شهر مفتول بهترین گزینه برای شماست. در نهایت برای برقراری ارتباط با کارشناسان شهر مفتول نیز می‌توانید با شماره‌های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره رایگان آن‌‌ها نیز بهره مند شوید.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.