انواع گالوانیزاسیون

گالوانیزاسیون به فرآیند گالوانیزه کردن فولاد سیاه گفته می شود که طی آن فولاد سیاه دارای خاصیت ضد زنگ زدگی و ضد خوردگی می شود. این فرآیند به روش های مختلفی انجام می شود و انواع مختلفی دارد. گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد از انواع گالوانیزاسیون یا گالوانیزه کردن است که خاصیت ضد زنگ زدگی و خوردگی را به شیوه های متفاوت برای فولاد پدید می آورد. گالوانیزه گرم روش متداول تر و قدیمی تری از گالوانیزاسیون سرد است که در ادامه چگونگی و مراحل گالوانیزاسیون گرم و سرد را شرح داده شده است.
مراحل گالوانیزه کردن به روش گرم ( گالوانیزاسیون گرم )
همان طور که گفته شد گالوانیزه به روش گرم را گالوانیزاسیون گرم می گویند که قدیمی ترین و رایج ترین نوع گالوانیزاسیون می باشد. در این روش ، فرآیند گالوانیزه کردن به صورت غوطه وری فلز پایه (عموما فولاد)، در مخزن روی مذاب با دمای 460 درجه سانتی گراد انجام می شود. به این صورت که ابتدا مخزن روی ( zn ) مذاب که دمایی حدود 460 درجه سانتی گراد دارد آماده می گردد و سپس فولاد سیاه درون این مخزن قرار داده می شود و با غوطه ور شدن آن در این مخزن واکنش های شیمیایی بین فولاد و روی شروع می شود. طی این واکنش ها ، چندین لایه متشکل از ترکیب آهن و روی تشکیل می گردد و پس از خارج کردن آن در اثر واکنش لایه ی روی با اکسیژن و کربن یک پوشش آلیاژی محافظ در برابر خوردگی و زنگ زدگی و سایش را ایجاد می کند. این فرآیند ذاتا ساده است و سادگی آن ، موجب برتری این روش گالوانیزه کردن نسبت به سایر روش های حفاظت از خوردگی می شود.
ویژگی های لایه گالوانیزه در روش گرم
ضخامت لایه گالوانیزه بین 100 تا 130 میکرون
رنگ لایه گالوانیزه توسی مات و کدر
دارای سطح غیر یکنواخت و ناصاف
مزایای روش گالوانیزه گرم
ضخیم تر بودن لایه ی محافظ : این روش به دلیل غوطه وری در مخزن روی مذاب ، در مقایسه با روش گالوانیزه سرد لایه محافظ ضخیم تری ایجاد می کند.
مقاومت بیشتر در برابر خوردگی و زنگ زدگی : به دلیل نفوذ فلز روی (zn) درون فلز پایه (فولاد) و همچنین ضخامت زیاد آن بر روی فولاد، فولاد گالوانیزه شده به این روش دارای مقاومت بیشتری در برابر خوردگی و زنگ زدگی می باشد و این از مهمترین مزایای گالوانیزاسیون به این روش می باشد.
سادگی و راحتی : عملیات گالوانیزه کردن در این روش تنها با غوطه ور کردن قطعه مورد نظر در مخزن فلز روی مذاب صورت می گیرد که روش ساده ای است. از این رو، گالوانیزاسیون گرم معمولا برای مقاوم کردن فلزات مورد استفاده در فضای باز مانند دکل های مخابراتی و فشار قوی برق و همچنین جهت تولید مفتول گالوانیزه گرم که در ساخت انواع توری مانند توری حصاری ، توری مرغی ، توری گابیون و توری پرسی و همچنین پایه فنس به کار گرفته می شود.
گالوانیزاسیون سرد
روش گالوانیزاسیون سرد یا الکترولیز ، اسپری کردن محلول نمک روی و آب ، یا نمک روی و محلول اسیدی (الکترولیت) بر روی فلز مورد نظر است. لایه گالوانیزه در این روش حدودا 25 میکرون و برخلاف روش گالوانیزه گرم ، ظاهری براق و یکنواخت دارد . ضخامت کم لایه روی در گالوانیزه سرد موجب شده تا این روش برای گالوانیزه کردن فلزات با ضخامت کم مورد استفاده قرار گیرد که عموما در صنایع قطعه سازی ، ساخت خوردو ، پیچ و مهره و تولید مفتول گالوانیزه سرد برای توری مرغی استفاده می گردد.
تفاوت گالوانیزاسیون گرم و سرد
روش تولید : مفتول گالوانیزه گرم از غوطه وری در مذاب فلز روی و نوع سرد از اسپری کردن محلول نمک و روی بر فلز تولید می شود. ضخامت لایه روی : ضخامت لایه ی روی در روش گالوانیزه گرم بیشتر از ضخامت لایه ی روی در گالوانیزاسیون سرد است. در روش گرم ضخامت لایه ی روی حدود 100 تا 130 میکرون و روش سرد 25 میکرون است. ظاهر : فلز گالوانیزه شده به روش گرم دارای سطح ناصاف و رنگ کدر است و در حالی که روش سرد دارای سطح صاف و براق و یکنواختی است . کاربرد : فولاد گالوانیزه شده به روش گرم به دلیل ضخامت لایه ی روی بیشتر در فضاهای باز و یا فضاهایی که بیشتر در معرض خوردگی هستند کاربرد دارند ولی روش سرد برای فولادهایی با ضخامت کم کاربرد دارد. 
با توجه به این نکات جمع بندی شده می توان فهمید که استفاده از هر کدام از این روش ها برای مواردی که گفته شده مناسب است و اگر به عنوان مثال ، برای استفاده در محیط های اسیدی از فولادی استفاده کرد که با روش سرد گالوانیزه شده است کارآیی لازم را ندارد.
۰ ۰

گالوانیزه کردن چیست ؟

گالوانیزه کردن یا گالوانیزاسیون (golvanaize) یکی از اقتصادی ترین روش های محافظت فلزات در محیط های خوردنده است. طی این فرآیند که نوعی حفاظت گالوانیکی است، فلز پایه به منظور مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی به طور کامل با لایه ای از فلز روی (zn)  پوشانده می شود که برای این منظور می توان فولاد را در حمام مذاب روی غوطه کرد. علت استفاده از فلز روی در این فرآیند خاصیت حفاظت کاتدی این فلز است، خاصیتی که در آن کاتد جایگزین آند می شود و با ایجاد یک سطح هم پتانسیل و مثبت (کاتود) در کلیه مناطق سطح فلز، از ورود یون های فولاد به محیط اطراف جلوگیری به عمل می آید و جریان خوردگی متوقف می شود. هر چه ضخامت فلز روی بیشتر باشد، میزان مقاومت پوشش و در نتیجه مقاومت فلز در برابر خوردگی و زنگ زدگی بیشتر می شود. طول عمر فلز گالوانیزه شده، هزینه گالوانیزه کردن و محیطی که فلز در آن قرار خواهد گرفت در انتخاب وزن و ضخامت روی تاثیر گذار است. ورق ها و مفتول های فولادی با این روش گالوانیزه شده و برای استفاده در محیط های روباز و قرار گرفتن در در معرض آب و هوای مرطوب و در محیط خوردنده مانند دریا مناسب است. مفتول  گالوانیزه برای تولید انواع توری، توری حصاری، توری مرغی، توری گابیون و سیم خاردار به کار گرفته می شود تا مانع از خوردگی و افزایش طول عمر آن شود.

روش های گالوانیزه کردن را می توانید در لینک رو به رو مشاهده کنید . انواع گالوانیزاسیون ( گالوانیزه کردن )

اثرات گالوانیزاسیون بر فولاد

مطالعات متعددی برای مشاهده اثرات گالوانیزه گرم بر روی خواص مکانیکی انواع مختلف فولادها انجام شده است که شرح یکی از آن ها و نتیجه آن در این مقاله آورده شده است: هدف از این مطالعه تعیین این است که آیا فرایند گالوانیزه گرم تاثیری بر مقاومت تسلیم فولاد با مقاومت بالا دارد؟ در این مطالعه فولاد بدون پوشش (سیاه) و ورق فولادی گالوانیزه شده مورد آزمایش قرار گرفتند. ورق از پیش گالوانیزه شده ابتدا برای حذف پوشش روی موجود مورد استفاده قرار گرفت و سپس قبل از اینکه به داخل مخزن غوطه ور شود، از طریق مراحل طبیعی گالوانیزه شد. نتایج آزمایشات برای هر دو فولاد سیاه و ورق فولاد از پیش گالوانیزه شده، نشان داد که تفاوت مقاومت تسلیم بین فولاد غیر گالوانیزه و فولاد ورق گالوانیزه که قبلا گالوانیزه شده بود، کمتر از 1٪ است. به عبارت دیگر، گالوانیزه کردن بر روی مقاومت تسلیم فولاد سیاه یا ورق فولادی از قبل گالوانیزه شده که مجدد گالوانیزه شده است تاثیر نمی گذارد.

۰ ۰

سیم آرماتوربندی چیست و چه کاربرد هایی دارد ؟

شاید اولین چیزی که با شنیدن آرماتوربندی، به ذهن شما خطور کند، ساختمان سازی باشد. مفتول یا سیم آرماتوربندی یکی از مواردی است که در همان مراحل ابتدایی ساخت به آن نیاز پیدا می‌کنید. از این‌رو می‌توان به اهمیت این نوع سیم مفتول در ساخت‌و‌ساز پی برد. هرچند کاربرد و استفاده از این سیم تنها محدود به این صنعت نیست. به عنوان مثال از آن در قالب‌سازی، پانل، ساخت انواع قفسه و صنایع گوناگون دیگر نیز استفاده خواهد شد. ممکن است سیم آرماتوربندی را تحت عنوان مفتول سیاه ، سیم سیاه ، مفتول ارماتوربندی ، سیم نرم و مفتول آنیل شده نیز بشناسید. اما برای اینکه بدانید روش تولید سیم مفتول آرماتوربندی چیست ، چگونه تولید می‌شود در ادامه همراه ما باشید.

سیم آرماتوربندی یا مفتول سیاه چیست ؟

سیم آرماتوربندی بر‌خلاف مفتول گالوانیزه یا مفتول مسوار در‌واقع نوعی مفتول سیاه است. این نوع سیم، مفتولی نرم و انعطاف‌پذیر نسبت به مفتول سخت صنعتی می‌باشد. در‌واقع نوعی مفتول آنیل شده یا پخته شده بوده که خصوصیات شیمیایی خود را حفظ کرده است. بنابراین به سبب رنگی سیاهی که به خود گرفته است به آن "سیم سیاه" نیز گفته می‌شود.

سیم آرماتوربندی با توجه به ضخامت مفتول آن در انواع مختلف دسته‌بندی می‌شود که هر‌کدام کاربردهای گوناگونی دارند. مفتول سیاه با ضخامت 1.5 میلی‌متر از پر کاربرد ترین نوع این محصول است. علاوه بر این در ضخامت‌های مختلف و کاربرد های متنوع می‌توان از سیم آرماتوربندی استفاده نمود. از نمونه‌های آن می‌توان به ضخامت‌های 4 و 5 میلی‌متر اشاره کرد. به طبع هرچه ضخامت مفتول این محصول‌ بالاتر رود قیمت بیشتری هم پیدا می‌کند.

سیم آرماتوربندی از نظر نوع ساخت در دو نوع فابریک و تسمه در بازار عرضه می‌شوند. هر کدام از این مفتول‌ها کیفیت، مرغوبیت و کاربرد منحصر به‌ فرد و متفاوتی دارند. به عنوان مثال نوع فابریک آن از میلگرد کلاف 6.5 ساخته شده است.

روش تولید سیم آرماتوربندی چیست ؟

مفتول سیاه تولید شده از فولاد است. در ساختار فولاد نیز از آهن و کربن به کار رفته است. بنابر کاربرد فولاد در آن از آلیاژ‌های مختلفی استفاده می‌شود. این آلیاژ‌ها شامل نیکل، کروم، منگنز و... می‌باشند. در تولید سیم آرماتوربندی از فولاد گالوانیزه نشده استفاده می‌شود. در طی این فرآیند پوششی را برای مفتول در‌نظر می‌گیرند تا در برابر خوردگی و تغییرات آب‌و‌هوا محافظت شود. تیره شدن مفتول در طی فرآیند ساخت سیم آرماتور به دلیل استفاده نکردن از تکیک گالوانیزه می‌باشد.

از نظر تکنیک ساخت می‌توان مفتول سیاه را به دو گروه اصلی فابریک و تسمه طبقه‌بندی کرد. در ساخت سیم‌های آرماتوبندی نوع فابریک، مفتول به‌وسیله دستگاه‌های مخصوص تحت کشش قرار خواهد گرفت. همانطور که گفته شد در ساخت مفتول سیاه فابریک از میلگرد 6.5 استفاده می‌شود. از این رو این میلگرد تحت فرآیند کشش‌کاری به میلگرد 4.5 تبدیل خواهد شد. پس طی یک مرحله کشش‌کاری‌ مفتول 4.5 تا زمانی که به نوع فابریک 1.5 تبدیل شود، تحت کشش خواهد بود. لازم به‌ذکر است که این فرآیند طی سه مرحله کشش‌کاری انجام خواهد شد.

اما در ساخت و تولید سیم آرماتوربندی تسمه‌ای، از ضایعات و ورق‌های آهنی و فلزی استفاده خواهد شد. در طی فرآیند تولید سیم یا مفتول سیاه تسمه‌ای از روش‌های نورد و کشش بهره گرفته می‌شود. ناگفته نماند که، مفتول آرماتوبندی تسمه‌ای نسبت به نوع فابریک آن از استحکام و مقاومت کمتری برخوردار است. در مقابل نوع تسمه‌ای قیمت کمتری داشته و در دسترس تر است.

کاربرد سیم مفتول آرماتوربندی چیست ؟

در عصر امروز استفاده از سیم آرماتوربندی ، مفتول سیاه و یا سیم نرم افزایش یافته است. از این رو سیم آرماتور به‌صورت یک صنعت اصلی معرفی می‌شود. این امر نشان دهنده کارایی فراوان مفتول سیاه در موارد مختلف می‌باشد.

همانطور که گفته شد سیم آرماتوربندی در سایز‌های مختلف تولید می‌شود که ضخامت مفتول آن، سایز محصول را تعیین می‌کند. بر اساس سایز و ضخامت مفتول، این نوع سیم‌ها کاربرد های متفاوت و گوناگونی دارند.

  • مفتول سیاه با ضخامت مفتول 1.5 میلی‌متری که پر‌مصرف و پر کاربرد تر است. این مفتول در کلاف‌های 30 کیلوگرمی بسته‌بندی شده و برای آرماتوربندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • سیم سیاه با ضخامت مفتول 2.5 میلی‌متری که در کلاف‌های 30 کیلوگرمی بسته‌بندی شده، برای قالب‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • سیم آرماتور با ضخامت مفتول 3 میلی‌متری که در کلاف‌های 50 کیلوگرمی بسته‌بندی شده، برای نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلام آخر

سیم آرماتوربندی را می‌توان به روش‌های حضوری و اینترنتی خریداری کرد. خرید اینترنتی این ابزار و تجهیزات، نسبت به خرید از فروشگاه‌های حضوری بیشتر توصیه می‌شود. زیرا در خرید اینترنتی، خریداران خریدی راحت‌تر، با شرایط بهتر و قیمت‌های مناسب‌تر را تجربه خواهند کرد. یکی از این فروشگاه‌های اینترنتی شهر مفتول می‌باشد. شهر مفتول انواعی از محصولات مفتولی مانند میلگرد ساده و توری‌ها، مانند توری پرسی، توری جوشی و... دارا می‌باشد. بنابراین برای خرید و استعلام قیمت سیم آرماتوربندی می‌توانید به صفحه محصولات این مجموعه مراجعه نمایید. همچنین برای ثبت سفارش و ارتباط با کارشناسان فروش می‌توانید با شماره 37556_021 تماس حاصل فرمایید.

۰ ۰

مشخصات و مزایای توری حصاری یا فنس چیست ؟

 

تا چه اندازه با توری حصاری آشنایی دارید؟ آیا از تفاوت توری حصاری و فنس آگاه هستید؟ توری حصاری که با فنس نیز شناخته می‌شود یکی از انواع محصولات پر ‌فروش در صنایع گوناگون است. شاید شما نیز جز کسانی باشید که نمی‌دانید توری حصاری چیست و اطلاعات زیادی راجع‌به مشخصات این نوع توری ندارید. برای آشنایی بیشتر با کاربرد توری حصاری و روش تولید فنس، قبل ازخرید، راهنمای خرید فنس را بخوانید. همچنین با همراه بودن در ادامه این مطلب آگاهی خود را در‌خصوص معایب و مزایای حصارکشی با فنس افزایش دهید.

توری حصاری یا فنس چیست ؟

در‌ابتدا بهتر است عنوان کنیم که فنس (fence) واژه‌ای انگلیسی به معنی "حصار" است. فنس که به آن توری حصاری نیز نامیده می‌شود، یک ابزار محافظتی فلزی است. به عبارتی، توری حصاری شبکه‌ای از انواع مفتول‌های گالوانیزه یا روکش‌دار است. این توری شامل دو بخش ستون و مفتول‌های افقی است که چشمه‌های الماس مانند بزرگ و کوچک را شکل می‌دهند. بنابراین در مدل‌ها، سایزها و قیمت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

توری حصاری دارای مقاومت بسیار بالایی می‌باشد. از این‌رو در برابر ضربات، زنگ زدگی، رطوبت و... واکنش زیادی نشان نمی‌دهد. همچنین با استفاده از فنس حصاری می‌توان زیبایی و امنیت زمین‌های کشاورزی و باغ‌های خود را چندین برابر کنید.

از دلایل محبوبیت فنس، قیمت پایین‌تر این محصول نسبت به دیوارکشی و امکان استفاده از آن در اماکن مختلف است. به عنوان مثال معمولا از حصارکشی برای زمین‌های کشاورزی، صنعتی و باغ و باغچه استفاده می‌شود. در هر‌کدام از زمین‌های کشاورزی، مکان‌های صنعتی، نظامی، باغ و استخر به فنس‌هایی با سایز و ارتفاع خاصی نیاز است.

مشخصات توری حصاری چیست ؟

این مدل از فنس که می‌توان آن را به‌همراه سیم خاردار نیز مورد استفاده قرار داد، دارای سایز‌های مختلفی است. معمولا طول رول‌های توری حصاری از 10 و 15 متر و در برخی موارد 20 متر تشکیل شده است. عرض توری حصاری نیز به طور کلی بین 100 الی 400 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود.

توری حصاری بر اساس نوع مفتول، ضخامت مفتول، سایز چشمه‌های فنس در انواع مختلفی تولید می‌گردد. در‌واقع چشمه، همان خانه‌های لوزی شکل توری گفته می‌‌شود که می‌توانند سایز‌های متفاوتی داشته باشند. سایز متداول چشمه‌های توری فنس 5.5 ، 5.7 و 6.5 ، 6.7 ، 7.5 و 7.7 سانتی متر است. این سایز‌ها بر اساس کاربری و نیاز کارفرما انتخاب می شوند

بر اساس نوع مفتول در سه نوع مفتول سیاه، مفتول گالوانیزه و مفتول گالوانیزه با روکش pvc در بازار عرضه می‌گردد. معمولا در تولید توری حصاری از مفتول گالوانیزه استفاده خواهد شد که به آن فنس گالوانیزه گرم نیز گفته می‌شود. مفتول گالوانیزه با ضخامت‌های 2 ، 2.2 ، 2.4 ، 2.8 و 3 میلی‌متر قابل استفاده جهت تولید فنس می‌باشد.

مزایای توری حصاری

امروزه از انواع توری حصاری جهت حفاظت از حریم شخصی و مراقبت از بخش‌های حساس استفاده می‌کنند. انسان هر روز به دنبال مراقبت و حفاظت و از اماکن شخصی خود است. از این رو استفاده از ابزار‌های حفاظتی می‌تواند کمک شایانی به این مسئله بکند. حصارکشی و استفاده از فنس یکی از راه های ایجاد امنیت و حفاظت است که مزایای بسیاری دارد.

فنس کشی برای محافظت از زمین کشاورزی و دیگر اماکن نسبت به دیوار کشیدن سریع‌تر اتفاق می‌افتد و آسان‌تر است. همچنین قیمت آن‌ها هم نسبت به دیوارکشی ارزان‌تر تمام خواهد شد. به نوعی استفاده از فنس نیاز و خواسته‌های افراد مختلف را در حد و اندازه مطلوبی برآورده خواهد کرد.

مزایای فنس فولاد ضد‌زنگ

توری حصاری یا فنس معمولا از جنس "گالوانیزه" و "فولاد ضد زنگ" ساخته می‌شود. استفاده از آلیاژ فولاد ضد‌زنگ برای ساخت فنس مزایای زیادی دارد. از مهم‌ترین مزایای آن استحکام و دوام بالای این فلز است. فنس هایی با فولاد ضد‌زنگ، در شرایط آب‌و‌هوایی مختلف دوام و مقاومت بالایی دارند. درواقع از مزایای این نوع توری حصاری در آب‌و‌هوای مرطوب و شرجی، عدم خوردگی و زنگ زدگی است. توری حصاری با فولاد ضد‌زنگ، قادر است کیفیت و مرغوبیت خود را در مدت زمان طولانی حفض کند.

استفاده از فنس‌های از جنس فولاد ضد زنگ، از طرفی هزینه زیادی را در بردارند. از این‌رو این توری‌ها برای زمین‌های کشاورزی و ورزشگاه‌ها که ابعاد و مساحت بیشتری دارند، به صرفه نیست.

ناگفته نماند، توری حصاری نسبت به توری های دیگر دارای مزایای دیگری نیز می‌باشد. یکی از این مزایا، نگهداری کمتر از این محصول از زمان شروع استفاده از آن می‌باشد. بنابراین در دراز مدت بسیار مقرون به صرفه است.

 کلام آخر

برای کسانی که به دنبال خرید توری حصاری هستند، قیمت به عنوان یک فاکتور بسیار مهم در اولویت قرار می‌گیرد. اما نباید این موضوع باعث شود تا شما کیفیت و مشخصات مورد نیاز را فراموش کنید. مجموعه شهر مفتول این امکان را برای شما فراهم آورده است. این فروشگاه اینترنتی انواع فنس‌های مورد نظرتان را تولید و به شما عرضه می‌کند. هم چنین این محصولات با قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای نیز به فروش می‌رسند. برای اینکه شرایط خرید ساده‌تری داشته باشید با شماره 37556_021 با کارشناسان  شهر مفتول تماس حاصل فرمایید.

۰ ۰

آیا با کاربردهای توری حصاری آشنایی دارید؟

اگر مقاله های مار را دنبال کرده باشید، پیش تر راجع به اینکه توری حصاری چیست و چه مشخصاتی دارد؟ صحبت کرده ایم . همچنین روش تولید فنس را به تفصیل توضیح داده ایم. اکنون دراین مقاله سعی داریم به بررسی کاربردهای توری حصاری یا فنس بپردازیم. یکی از مهم‌ترین توری های فلزی که کاربرد فراوانی در دنیای امروز دارد توری حصاری است که براساس مواد تشکیل دهنده آن به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شود. در هنگام خرید توری حصاری در درجه اول باید هدفتان را از خرید آن مشخص کنید و سپس با توجه به نیازتان، یکی از انواع آن را خریداری نمایید. بنابراین ابتدا انواع توری حصاری را شرح می دهیم. هدف از نوشتن این مطلب معرفی کاربردهای توری حصاری و شناخت انواع آن‌ها می‌باشد، پس اگر در این زمینه سوالی دارید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

انواع توری‌ حصاری

مفتول سیاه ، مفتول گالوانیزه گرم و گالوانیزه با روکش پی‌وی‌سی ، سه جنس مفتول به کار رفته در توری­ حصاری هستند که هر کدام کاربرد ، قیمت و مقاومت متفاوتی دارند.

توری حصاری زنجیری نیز یکی از مهم­ترین انواع توری‌های حصاری که کاربرد گسترده‌ای دارد. این نوع توری به دلیل فقدان تاروپود، بافت منحصر به فرد و قرار گیری سیم­های آن از عرض، به این نام خوانده می‌شود. توری حصاری زنجیری به دلیل امنیت فوق ­العاده، نصب آسان و دوام بالا جایگاه ویژه­ای دارد. حصار کشی مزارع، زمین‌های ورزشی، مناطق نظامی، فرودگاه و محافظت از کارگران در حین کار، از جمله کاربرد توری حصاری زنجیری می ­باشد.

کاربردهای توری حصاری

  • توری حصاری به دلیل امنیت بالا و مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی و نصب آسان، بهترین وسیله جهت تعیین مرز بین دو محدوده می باشد.
  • استفاده از توری حصاری در حیات خانه جلوی دید شما را نمی گیرد و در عین حال که حیاطتان را امن میکند ، می توانید محیط بیرون از خانه را نیز تماشا کنید.
  • جدا کردن دو زمین ورزشی از یکدیگر
  • جدا کردن بازیکنان و تماشاچیان در زمین های ورزشی
  • جهت برقراری امنیت در یک منطقه مسکونی
  • جهت غیر قابل دسترسی کردن یک منطقه
  • درست کردن لانه برای حیوانات مختلف
  • جلوگیری از ورود افراد به مکان‌های خطرناک
  • حصارکشی در زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها
  • در ساختمان های در حال ساخت جهت محافظت از کارگران در برابر سقوط
  • استفاده در مناطق نظامی
  • کاربرد در مناطق صنعتی
  • از دیگر کاربردهای توری حصاری این است که می توان از آن ، برای جلوگیری از ورود افراد متفرقه به یک منطقه خاص استفاده کرد.
 همانطور که گفته شد برای خرید فنس باید به نیازها و هدفمان از فنس کشی توجه کنیم. بنابراین با توجه به توضیحاتی که راجع به کاربردهای فنس داده شد شما می توانید در مورد انتخاب فنس به عنوان ابزاری برای حصارکشی زمین خود مطمئن شوید. لازم به ذکر است برای فنس کشی زمین ها و باغات علاوه بر فنس به پایه فنس نیز نیاز داریم که توری حصاری را بر روی ان نصب کنیم برای این منظور باید بدانیم که چه نوع پایه فنس را خریداری کنیم و نحوه ی نصب پایه فنس را نیز بدانیم. شهر مفتول می تواند در این زمینه به شما کمک کند و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نصب توری حصاری و فنس و یا هر اطلاعات دیگری با شماره تلفن 37556-021 با کارشناسان شهر مفتول در تماس باشید.
۰ ۰

پیدایش سیم خاردار

در این مقاله سعی بر آن شد تا روند پیدایش سیم خاردار شرح داده شود. برای شروع ابتدا در مورد سیم خاردار  و کاربرد آن توضیح داده می شود تا با این نوع محصول بیشتر آشنا شویم و سپس مراحل و روند پیدایش سیم خاردار توضیح داده شده است.

آشنایی با سیم خاردار

سیم خاردار نوعی سیم حصار کشی فلزی است که دارای لبه های تیز در فواصل معینی در طول رشته سیم است. این محصول که با مفتول گالوانیزه تولید می گردد بیشتر در بالای دیوارها به منظور ایجاد امنیت و حفاظت بیشتر استفاده می گردد. همچنین از سیم خاردار به عنوان محکم کردن دیوار دفاعی در جنگ ها استفاده می شده است.

شخص یا حیوانی که قصد ورود به منظقه ای که با سیم خاردار محافظت شده است توسط سیم خاردار آسیب و صدمه می بیند. نصب سیم خاردار حتی برای افراد غیر متخصص نسبتا راحت و آسان است. برای نصب آن به پایه فنس هایی برای فنس کشی و توری حصاری نیاز است.

پیدایش سیم خاردار

اولین سیم خاردار در ایالت متحده آمریکا توسط  Lucien B. Smith در سال 1867 اختراع شد و پس از آن در سال 1874 جوزف گلدن پس از اصلاح نسخه های قبلی و به واسطه ی اختراع نوبین خود حق انحصاری این محصول را دریافت کرد.

سیم خاردار اولین تکنولوژی بود که توانایی مهار کردن حیوانات مانند گاو ها را داشت. سیم خاردار نصب راحت تر و قیمت پایین تری از جایگزین آن ها ، نرده های سیمانی داشت. بنابراین قیمت سیم خاردار و نصب راحت آن دو فاکتور مهم در انتخاب این محصول و کاربرد گسترده آن شد.

زمانی که سیم خاردار به طور گسترده ای در ایالت متحده ی آمریکا در اواخر قرن 19 در دسترس شد و استفاده از آن متداول شد، سیم خاردار برای حصار کشی مناطق بزرگ بسیار مقرون به صرفه بود. سیم خاردار قابلیت متمرکز کردن تعدادی زیادی حیوان در مزرعه در یک مقیاس بزرگ دارد.

قبل از پیدایش سیم خاردار

حصار کشی که شامل سیم تخت و نازک بود، برای اولین بار در سال 1860 توسط لئونس ایگن در فرانسه پیشنهاد شد. طراحی او شامل فنسی با نقاط تیز و برنده بود که عبور از آن را دردناک می کرد. در آوریل 1865، لوئیس فرانسوا جینین یک سیم دوتایی با دندانه ها و نوک های فلزی لوزی شکل پیشنهاد داد؛ به او حق ثبت اختراع داده شد. مایکل کلی از نیویورک یک ایده مشابه داشت و پیشنهاد کرد که حصار کشی باید به طور خاص برای بازدارندگی حیوانات مورد استفاده قرار گیرد.

اختراعات بیشتر دنبال شدند و در سال 1867 تنها شش امتیاز نامه برای سیم خاردار صادر شد. تنها دو مورد از آنها به بازدارندگی حیوانات و دام پرداختند. این موجب پدید آمدن انواع سیم خاردار شد و تنوع آن خرید سیم خاردار را زیاد کرد.

گله داران در دشت ها حرکت می کردند و نیاز به حصار کشی زمین ها در برابر کشاورزان و سایر مزرعه داران بود. راه آهن نیاز به نگه داشتن دام از مسیر خود و کشاورزان نیاز به نگه داشتن گاو از خراب کردن محصولات خود را داشتند. مواد سنتی مورد استفاده مانند چوب و سنگ، برای استفاده در فضاهای باز بزرگ دشت ها گران بود، و در خاک های گرد و خاکی سنگی، خاکستری و بارانی گدازه ای قابل اعتماد نبود. از این رو سیم خاردار به عنوان محصولی پر کاربرد و ایمن مورد استفاده فراوانی قرار می گیرد.

۰ ۰

راهنمای خرید فنس یا توری حصاری

یکی از مقرون‌به صرفه‌ترین راه‌ها برای حصارکشی حیاط یا باغ و افزایش امنیت در زمین‌ها استفاده و خرید فنس یا توری حصاری گالوانیزه است. اگر شما نیاز دارید تا امنیت استخر خود و یا زمین‌های کشاورزی خود را تامین کرده و حریم خصوصی خود را حفظ کنید، نیاز به فنس کشی دارید. توری فنس باغی دوام و مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی دارد از این‌رو محصولی پر کاربرد و گزینه مناسب برای ایجاد و حفظ امنیت به شمار می‌رود. در ادامه چند نکته در مورد خرید توری حصاری گالوانیزه و یا فنس باغی به شما ارائه خواهیم کرد تا بتوانید این محصول را آسان‌تر و در کم‌ترین زمان ممکن خریداری کنید.

خرید فنس حصاری

کاربردهای فنس بسیار متنوع است و تقریبا پرکاربرد‌ترین نوع توری است. این محصول بر اساس جنس مفتول، ضخامت مفتول، اندازه‌ی چشمه‌ها و همچنین ارتفاع آن دارای انواع گوناگونی است. دلیل این تنوع، همگام‌سازی و در نظر گرفتن نیاز مشتری با فنس‌های تولیدی است. به عبارت دیگر برای تامین نیازهای مشتری، فنس‌ها با جنس، ضخامت مفتول، سایز چشمه و ارتفاع متفاوتی تولید می‌گردند. بنابراین نیاز و هدف شما در تعیین این چهار فاکتور اساسی نقش بسزایی در خرید توری حصاری گالوانیزه یا فنس دارد.

پیش از هر چیز اگر برای خرید توری فنس به مشاوره رایگان نیاز دارید تا در کم‌ترین زمان ممکن بتوانید بهترین نوع را متناسب با نیازهای خود انتخاب کنید می‌توانید از طریق شماره 37556_021 با کارشناسان شهر مفتول در ارتباط باشید.

چند نکته برای خرید توری فنس حصاری

1.     جنس مفتول

جنس مفتولی که شما انتخاب می‌کنید دوام و مقاومت فنس را مشخص خواهد کرد. اگر شما توری با دوامی می‌خواهید باید آب‌وهوای منطقه خود را در نظر بگیرید و متناسب با آن برای خرید توری فنس باغی اقدام کنید. برای آب‌و‌هوایی مانند مناطق شمالی یا جنوبی کشور که آب‌وهوای مرطوب و شرجی دارند، نوع گالوانیزه شده باید به کار رود.

 همان‌طور که می‌دانید گالوانیزه کردن، فرآیندی است که برای جلوگیری از زنگ‌زدگی و خوردگی فلزات خصوصا فولاد انجام می‌گیرد. در این فرآیند فولاد با لایه‌ای از فلز روی پوشانده و از اکسید شدن محافظت می‌شود. برای تولید این نوع توری حصاری نیز از مفتول گالوانیزه استفاده می‌شود. اما در مناطق گرم و خشک لزومی به استفاده از فنس با مفتول گالوانیزه یا با روکش پی‌وی‌سی و صرف هزینه نیست. فنس با مفتول سیاه در این مناطق پیشنهاد می‌شود.

2.     ضخامت مفتول

 از دیگر فاکتورهای مهمی که باید برای خرید فنس حصاری به آن توجه کرد، ضخامت مفتول است. بدیهی است که هر چه ضخامت مفتول گالوانیزه یا سیاه بیش‌تر باشد دوام و مقاومت آن نیز بیش‌تر خواهد بود. در نتیجه قیمت فنس نیز افزایش خواهد یافت. بنابراین در تعیین ضخامت مفتول فنس باید هدف و انگیزه خود را در نظر بگیرید.

گاهی فنس کشی شما در زمینی انجام می‌شود که امکان آسیب رسیدن به توری حصاری بالا می‌باشد. زیرا ممکن است محل زندگی جانورانی باشد که قدرت و توانایی آن‌ها در آسیب زدن به فنس‌هایی با ضخامت کم بالا باشد. از این‌رو با وارد شدن به زمین زراعی شما به محصولات شما را از بین می‌برند‌. در این صورت فنس‌هایی با ضخامت مفتول کم هر چند دارای هزینه پایین‌تری هستند اما محصول شما و در نهایت بخشی از درآمد شما را به خطر می‌اندازد که توجیه اقتصادی ندارد.

3.     اندازه چشمه ها

حالا که شما جنس فنس و بعد از آن ضخامت مفتول را متناسب با نیازتان انتخاب کردید، وقت آن است که در مورد اندازه و سایز چشمه‌ها فکر کنید. اینکه چقدر چشمه‌های فنس بزرگ باشد نیز به انگیزه شما برای فنس کشی بستگی دارد. کارشناسان شهر مفتول می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. برای مثال اگر شما می‌خواهید برای نگه‌داری از حیوانات کوچک از این نوع توری استفاده کنید می‌توانید به خرید فنس با چشمه‌های کوچک‌تر فکر کنید.

از طرف دیگر شاید هدف شما از فنس کشی تنها برای زیبایی و جدا کردن قسمتی از باغ و یا حیاط منزل باشد. این محصول در محوطه‌سازی جلوه‌ی زیبایی به باغ شما می‌دهد. در این صورت خرید فنس هایی با ضخامت کم‌تر کارآمد هستند و نیازی به صرف هزینه بیش‌تر نیست.

4.     ارتفاع فنس

در نهایت ارتفاع حصار شما نیز در قیمت و خرید فنس نقش بسزایی دارد. زیرا رول‌های فنس در ارتفاع‌های 1 تا 3 متر تولید می‌شوند. در نهایت شما باید انتخاب کنید که چه ارتفاعی از آن پاسخ‌گوی نیاز شما خواهد بود تا بر اساس آن پایه فنس مورد نظر خود را انتخاب کنید.

ممکن است شما دور محوطه و باغ خود را برای نگه‌داری از سگ خود حصارکشی کنید در نتیجه باید ارتفاع توری حصاری به حدی باشد تا از پریدن سگ به بیرون جلوگیری کند. برای ایجاد امنیت بیش‌تر برای مناطق نظامی و یا جلوگیری از پرتاپ توپ به بیرون از زمین ورزشی باید از فنس‌های مرتفع‌تر استفاده گردد زیرا صرف هزینه برای خرید و نصب توری حصاری کوتاه برای این موارد توجیه‌پذیر نیست و بود و نبود فنس در این صورت هیچ تفاوتی ندارد.

کلام آخر

در انتها باید بدانید که مهم‌ترین فاکتور برای خرید فنس، قیمت فنس است که شما با در نظر گرفتن نکات قبلی می‌توانید کارآمدترین و کم هزینه‌ترین نوع فنس را انتخاب کنید. هم‌چنین با مشاوره رایگان پیش از خرید از کارشناسان شره مفتول می‌توانیدبه صورت اینترنتی در سایت این مجموعه سفارش خود را ثبت کرده و در کوتاه‌ترین زمان در محل مورد نظر محصول خود را دریافت نمایید. امیدواریم مطالب و نکات ذکر شده در خصوص خرید توری حصاری و فنس مفید بوده و رهنمای خوبی برای شما جهت تهیه این محصول باشد. اگر هم‌چنان پاسخ سوالات خود را در خصوص فنس حصاری گالوانیزه دریافت نکرده‌اید، شهر مفتول با افتخار در خدمت شماست.

۰ ۰

انواع توری سرندی

برای شناخت انواع توری سرندی ، ابتدا باید با نحوه ی تولید توری سرندی آشنا باشیم. در این مقاله سعی شده است تا با توضیح مختصری راجع به چگونگی تولید توری سرندی ، شما را با این محصول بیشتر آشنا کنیم و سپس انواع توری سرندی و کاربرد آن را شرح می دهیم.

توری سرندی چیست و چگونه تولید می شود؟

توری سرندی با اتصال مفتول ها و بافته شدن آن ها به هم و در نهایت ایجاد یک ورق مشبک تولید می شود. از بافته شدن این مفتول ها در هم، فضاهای بازی ایجاد می گردد که به آن چشمه می گویند. وجود این فضاهای خالی در بین مفتول ها موجب انعطاف پذیری آن شده و استفاده از آن را به عنوان یک صافی و غربال گر مناسب می کند. مفتول ها ممکن است موج دار نیز باشند که موجب افزایش مقاومت و یکنواختی بیشتر چشمه های توری سرندی می گردد. برای سخت تر شدن و محکم شدن توری سرندی ، مفتول ها بهم جوش داده می شوند. این کار باعث ثابت ماندن چشمه های توری سرندی نیز می شود و همچنین پس از برش از بین نمی رود.

همانطور که از نامش پیداست مهمترین کاربرد این توری و دلیل ساخت و تولید آن سرند کردن و غربال کردن است. از محققان زیست پزشکی تا مهندسان مکانیک، از طراحان محصول تا تولید کنندگان قهوه، همه نیازمند توری سرندی برای جداسازی و فیلتراسیون مواد هستند. در واقع توری سرندی یک محصول صنعتی بسیار متنوع و پرکاربرد است . دلیل این تنوع، تفاوت در جنس و سایز چشمه های آن است که انتخاب آن بستگی به نوع ماده ی مورد نظر برای جداسازی دارد. در ادامه به بررسی کاربردهای آن در صنایع مختلف می پردازیم.

انواع توری سرندی

توری سرندی در جنس های مختلفی با توجه به نوع جنس مفتول تولید می گردد. مفتول هایی که برای تولید توری سرندی به کار می روند ؛ مفتول گالوانیزه ، مفتول سیاه و همچنین توری سرندی از جنس مس ، استیل ، نیکل ، آلومینیوم ، برنج و... نیز تولید می گردد. از این میان توری سرندی های گالوانیزه ، فولادی ، استیل و مس بیشترین کاربرد را دارد. لازم به ذکر است که توری سرندی علاوه بر نوع فلزی که اشاره شد ، دارای نوع پلاستیکی نیز هست که از موادی مانند پلی پروپیلن ، پلی اتیلن ، نایلون ، پی وی سی تولید می شود.

کاربرد توری سرندی

همانطور که پیش تر گفته شد، بیشترین کاربرد توری سرندی در غربالگری و جداسازی مواد است . استفاده از آن در ساخت محافظ پنجره هم متداول می باشد.

توری سرندی در صنایع مختلفی مانند ، باستان شناسی ، پالایش نفت، حفاظت از محیط زیست شیمیایی، معدن، هوا فضا، کاغذ سازی، صنایع الکترونیک، متالورژی، صنایع غذایی و صنایع دارویی استفاده می گردد. نکته قابل توجه و مهم اینجاست که توری سرندی قابل استفاده در صنایع پالایش نفت از نظر جنس و سایز با توری سرندی مورد نیاز در صنایع غذایی متفاوت است. در ادامه به بررسی توری سرندی مورد استفاده در صنایع غذایی و باستان شناسی می پردازیم.

در صنعت صنایع غذایی از توری سرندی برای جداسازی و غربالگری مواد استفاده می شود. در اغلب موارد، مهم است که اندازه ذره ای که می خواهید جدا کنید، ویسکوزیته مایع یا سرعت جریان مورد نیاز برای فیلتراسیون را بشناسید. در نتیجه برای کاربران صنعتی، تعیین اندازه چشمه ی مناسب بسیار مهم است.

اغلب کاربران صنعتی توری سرندی، نوع جنس و قطر مفتول توری سرندی خود را متناسب با نیاز خود مشخص می کنند. بسته به نیاز مشتری، این توری ها می تواند در قالب ورق، قطعه یا رول فروخته شود. از آنجا که صنایع مختلف دارای هزاران برنامه فیلتراسیون و جداسازی خاص خود هستند که برای آن می توانند از توی سرندی استفاده کنند ، ما قادر به ارائه توریی سرندی خاصی برای برنامه های خاص نیستیم.

برای سرند در صنعت صنایع غذایی معمولا توری سرندی گالوانیزه ، آلومینیوم ، برنج ، برنز و یا آلیاژ مس و نیکل استفاده می گردد.

توری سرندی گالوانیزه مقاومت بالایی دارد درحالی که ارزان است. این نوع توری به دلیل مقاومت بالای آن نسبت به خوردگی و زنگ زدگی ، برای سرند کردن در محیط هایی که با آب شور سر و کار دارند مناسب است.

توری سرندی آلومینوم نیز دارای مقاومت بالایی است و بسیار پرکاربرد است خصوصا در صنعت غذایی.  توری سرندی برنجی برای کاربران صنعتی که به دنبال توری سرندی انعطاف پذیر و مقاوم در برابر سایش هستند گزینه ی بسیار مناسبی است. این توری سرندی بیشتر در پالایش نفت مورد استفاده قرار می گیرد.

برنز یک گزینه محبوب برای کاربران صنعتی به دنبال آلیاژ مس است که دوام و انعطاف پذیری را برای استفاده در برنامه های خاص ارائه می دهد.

مونل که آلیاژ مس نیکل است که توسط کاربران صنعتی ترجیح می دهد که به دنبال آلیاژ بالا برای استفاده در محیط های بسیار سوزاننده باشند.

باستان شناسی ، توری سرندی گالوانیزه و فولاد معمولی در این صنعت کاربرد دارد که هر دو دارای مقاومت بالایی هستند اما از نظر قیمت توری سرندی فولادی گالوانیزه نشده دارای قیمت پایین تری است.

در انتها اگر قصد انتخاب توری سرندی متناسب با نیازهایتان را دارید و نمی دانید چه نوع توری سرندی جوابگوی نیازهای شما خواهد بود با شماره تلفن 37556-021 تماس حاصل فرمایید. شهر مفتول در خدمت شماست.

۰ ۰

انواع رابیتس چه کاربردی دارد؟

کاربرد رابیتس، در کنار مشخصات، ویژگی، استاندارد و قیمت مهم‌ترین فاکتور به منظور خرید این محصول است. قبل از بیان کاربرد رابیتس بهتر است به طور کلی با این محصول آشنا شوید. رابیتس یا راویز، به محصولی گفته می‌شود که از ورق فلزی تولید می‌گردد. ساختار این محصول به صورت شبکه‌ای است. در واقع اولین و ابتدایی‌ترین محصول برای ساخت رابیتس، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه طی فرآیندی پرس می‌شود و ورق فلزی تولید می‌گردد. در ادامه با گذر از مراحل مخصوص دیگر، ساختار شبکه‌ای به نام رابیتس تولید می‌گردد. چشمه‌های این محصول از نظر شکل ظاهری متفاوت بوده و در اشکال مختلف دایره ای، لوزی، مربع و متوازی‌الاضلاع و... تولید می‌گردد. در ادامه با مشخصات و کاربرد انواع رابیتس بیشتر آشنا شوید.

انواع رابیتس و کاربرد آن

رابیتس  یا راویز، از جهات مختلف و همچنین از نظر کاربرد به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در این بخش شما را با انواع رابیتس و کاربرد آن آشنا می‌کنیم:

  • بر اساس ستون: رابیتس‌ها در تعداد ستون‌های مختلفی تولید می‌شوند و رایج‌ترین آن‌ها 9، 11 و 13 ستون است. بر همین اساس دسته‌بندی می‌گردند. در واقع تعداد ستون در کاربرد موثر است.
  • بر اساس وزن: این محصول از نظر وزن نیز به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. در واقع ضخامت ورق بکار رفته در ساخت این محصول، در این مسئله تاثیر بسزایی دارد. بر همین اساس این محصول به سه دسته سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین دسته‌بندی می‌گردد.
  • بر اساس چشمه: راویزها از نظر ابعاد و شکل چشمه نیز دسته‌بندی شده و شامل لوزیف مربع و متوازی‌الاضلاع است.

کاربرد رابیتس در صنایع مختلف

قبل از خرید این محصول بهتر است با کاربرد آن در صنایع مختلف آشنا شوید. رابیتس به سبب ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد، کاربرد گسترده‌ای داشته و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله اصلی‌ترین کاربرد رابیتس می‌توان به استفاده در صنعت ساختمان‌سازی اشاره کرد. در واقع استفاده از این محصول در ساختمان‌سازی بسیار زیاد بوده و در ایجاد سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه با گسترش سقف کاذب، استفاده از رابیتس نیز گسترش پیدا کرده است.

به جز این مسئله از این محصول در صنایع و موارد دیگر نیز استفاده می‌شود. به طور مثال در روش‌های مختلف گچ‌بری و گچ‌کاری، آرماتوربندی، پوشش تیرآهن‌های سیمانی، پوشش تاسیسات مختلف و... این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد. حال به منظور آشنایی دقیق‌تر با کاربرد این محصول با ما همراه باشید.

کاربرد رابیتس در بتن‌ریزی

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد از این محصول در بتن‌ریزی نیز استفاده می‌شود. از راویز یا رابیتس در این حوزه و در زمان فوندانسیون یا بتن‌ریزی به منظور بتن‌ریزی‌های حجیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است این کار می‌بایست زیر نظر مهندس متخصص انجام گیرد تا مراحل آن به طور کامل مدیریت شود. انجام این کار مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله مزایای استفاده از این محصول در بتن‌ریزی می‌توان به افزایش سرعت انجام کار، ایجاد استحکام مناسب و ایجاد طرح دلخواه مشتری اشاره کرد.

کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی

اگر بخواهیم با کاربرد رابیتس در ساختمان‌سازی به طور دقیق آشنا شویم، باید بگوییم که در بخش‌های مختلف یک ساختمان استفاده می‌شود. معمولا در حوزه ساخت‌وساز به منظور طراحی و ایجاد نمای ترکیبی یا چند لایه، می‌بایست سطح یک‌دستی وجود داشته باشد. با استفاده از این محصول، می‌توان پیوستگی و یک‌دستی مناسبی را ایجاد کرد. همچنین به منظور ترکیب مصالح، می‌بایست از لایه‌های مختلف استفاده کنیم که با استفاده از راویز این مسئله نیز امکان‎‌پذیر خواهد بود. به طور کلی رابیتس‌کاری یا راویزکاری، در حوزه ساختمانی شامل موارد زیر می‌شود:

  • راویزکاری دیوار
  • استفاده از رابیتس به منظور تولید سقف کاذب به همراه میلگرد ساده
  • استفاده از راویز در نمای ساختمان
  • ایجاد آرک و اوین در آشپزخانه
  • ایجاد المان‌های شهری
  • ترمیم ترک‌های دیوار
  • ساخت شیروانی و آلاچیق

کاربرد رابیتس در نمای خارجی ساختمان

شاید برای شما سوال پیش آید که چگونه می‌توان از این محصول در نمای ساختمان استفاده کرد؟ از آنجایی که نمای بیرونی ساختمان در معرض عوامل محیطی نظیر برف، باران، آفتاب و... وجود دارد، بنابراین می‌بایست به منظور ساخت آن از مصالح پرقدرت استفاده شود. راویزبندی، از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار بوده و از طرفی وزن سازه را به راحتی تحمل می‌کند. علت مقاومت بالای رابیتس بندی در برابر خوردگی، استفاده از ورق گالوانیزه در ساختار آن است.

کاربرد رابیتس در رفع ترک

از دیگر کاربردهای این محصول رفع ترک‌های ساختمان است. علاوه بر ترمیم ترک، می‌توان به منظور درزگیری دیوارها و ستون‌های فلزی و بتنی نیز از این محصول استفاده کرد.

انواع ابعاد رابیتس و پرکاربردترین آن‌ها

راویز نیز همانند دیگر محصولات ساختمانی، در ابعاد مختلف تولید می‌شود. به طور کلی ابعاد استاندارد برا تولید این محصول 60×240 سانتی‌متر است. همچنین مساحت استاندارد این محصول 1.44 متر مربع را پوشش می‌دهد. به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت پرکاربردترین ابعاد راویز یا رابیتس 60×240 بوده و در ابعاد نام‌برده بیشترین استفاده را دارد. اما با توجه به نوع و متراژ محیط مورد نظر این مسئله تغییر می‌کند.

نکته‌ای که در این بخش اهمیت زیادی دارد،‌ای است که می‌بایست برای رابیتس یا راویزکاری، از سیم‌های مخصوص استفاده کرد. این سیم ها، به نام سیم رابیتس‌بندی معرفی می‌شود. این سیم مانند سیم مفتول گالوانیزه بوده و از مفتول 1.2 میلی‌متر برای ساخت آن استفاده می‌شود. این نوع سیم، از دو نوع نرم و سخت تولید می‌شود. سیم راویزبندی با دو مرحله گالوانیزاسیون گرم و گالوانیزاسیون سرد تولید می‌شود.

کلام آخر

در مطالب فوق کاربرد انواع رابیتس را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که قصد خرید این محصول را دارید، حتما با کاربرد و مشخصات کلی آشنا شده و سپس اقدام به خرید کنید. به منظور خرید رابیتس، فنس، پایه فنس، توری حصاری، پشم شیشه، الکترود جوشکاری، یونولیت و... با شماره 37556-021 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان شهر مفتول برخوردار شوید. همچنین به منظور خرید این محصول با مناسب‌ترین قیمت می‌توانید به صورت تلفنی و یا وب سایت و ثبت سفارش آنلاین اقدام نمایید.

۰ ۰

چگونگی روش و مراحل تولید فنس یا توری حصاری

فنس یا توری حصاری از پر کاربردترین و متداول ترین نوع توری است. دراین مقاله ابتدا به توضیح مختصری راجع به این نوع حصار و کاربردهای آن می پردازیم و سپس روش تولید فنس و روش بافت فنس را به تفصیل بیان می کنیم.

فنس چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بیشترین کاربرد فنس مربوط به حصار کشی زمین ها و باغات کشاورزی است به همین دلیل در اصطلاح عامیانه به آن فنس باغی نیز گفته می شود. فنس کشی به کمک پایه فنس انجام می گیرد و زمانی توجیه پذیر است که عدم رؤیت محدوده خصوصی در اولیت نیست و هدف ایجاد امنیت برای منطقه است و صرفا جنبه ایمنی دارد. نصب فنس ، ممکن است خاطر جلوگیری از ورود عابرین به زمین های زراعی یا باغی یا برای مشخص کردن مرز بین همسایگی­ تان با سایرین انجام گیرد. اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم، برای مرزبندی مکان‌هایی که در آنها امکان دیوارکشی یا قصد دیوارکشی نداریم از توری حصاری استفاده می‌کنیم. همانطور که گفته شد، کاربردهای توری حصاری بسیار گستره است و علاوه بر موارد گفته شده، این محصول پر کابرد در صنایع گوناگونی نیز استفاده می شود.

روش تولید توری حصاری

روش تولید فنس به دو دسته‌ی دستی و صنعتی تقسیم می‌شود. در روش صنعتی ممکن است همه‌ی مراحل به صورت تمام اتوماتیک انجام گیرند. از طرفی امکان دارد برخی مراحل با روش نیمه اتوماتیک، صورت بپذیرد که به آن حصاربافی نیمه اتوماتیک می‌گویند.

روش تولید فنس یا توری حصاری به روش اتوماتیک

در روش تولید فنس به وسیله دستگاه‌های تمام اتوماتیک ، ابتدا برای بافت فنس، مفتول گالوانیزه یا مفتول سیاه خریداری می‌شود. ضخامت مفتول بستگی به نوع دستگاه، نوع سفارش مشتری و میزان استحکامی که برای توری حصاری مدنظر داریم، متفاوت است. بعد از خرید، مفتول در جایگاه مخصوص آن در دستگاه قرار می‌گیرد. مفتول به خاطر نوع بسته‌بندی قرقره‌ای، دارای انحناهای حلقوی است که به وسیله دستگاه، صاف می‌شود. سپس وارد کار شده و در صورت نیاز، روکش‌دهی می‌شود. روکش‌دهی در این مرحله سبب می‌شود که نیازی به رنگ‌آمیزی حصار توری نباشد. در حین مراحل، روکش به وسیله جریان هوا، خشک شده و مفتول روکش‌دار وارد قسمت حصار بافی خواهد شد.

در این مرحله از روش تولید فنس، ردیف اولیه حصار، برش داده شده و با مفتولی هم اندازه خود، پیچ و تاب می‌خورد. این عملیات به صورت خودکار انجام می‌گیرد و قابل تنظیم است. محل پیچ خوردن دو مفتول با هم، ابعاد چشمه‌ی فنس توری را مشخص می‌کند. منظور از چشمه، قاب‌های لوزی شکل است. عملیات به صورت روتین تا انتهای مفتول تکرار می‌شود. سپس برش خورده و انتها و ابتدای توری ایجاد شده، به وسیله سیم‌پیچی اتوماتیک، محکم می­ گردد تا از باز شدن احتمالی دو مفتول از هم، جلوگیری شود. در انتهای مرحله اول، یک ردیف توری داریم که به سمت بالا هدایت شده و جا را برای مفتول جدید باز کرده. رشته‌ای جدید از مفتول وارد دستگاه شده و شروع به پیچ خوردن در ردیف مفتول آخر می‌نماید.

در انتهای کار، این مفتول نیز برش خورده و به سمت بالا هدایت می‌شود. مفتول‌های وارد شده در دستگاه حصار بافی، کم‌کم، به حصار تبدیل می‌شوند و طول حصار را افزایش می‌دهند. با افزایش طول حصار، این قطعه  به سمت بخش بسته‌بندی هدایت شده و به صورت رول، بسته‌بندی می­ گردد. مراحل کار، بسته به طولی که قصد داریم، بسته‌بندی کنیم، ممکن است کوتاه یا طولانی باشد. در هر کارگاه متراژ مشخصی برای هر بسته، در نظر گرفته می‌شود که از 20 الی 30 متر متفاوت خواهد بود. اما براساس سفارش مشتری، این متراژ قابل تغییر است.

روش تولید فنس به روش دستی

در روش تولید فنس به روش دستی، تمام مراحل روش اتوماتیک اجرا می شود، با این تفاوت که این مراحل به جای دستگاه توسط یک الی دو نفر انجام می گیرد . در این روش، یک موتور الکتریکی وظیفه ی پیچیدن توری بر روی قالب چشمه ی توری حصاری را دارد. کار قالب چشمه ی توری حصاری تعیین چشمه ی توری حصاری می باشد . به این صورت که با تعویض قالب می توان سایز چشمه ی توری حصاری را تغییر داد .

فردی که در حال بافتن توری حصاری است، با یک اهرم موتور الکتریکی را روشن می کند و سیم مفتول گالوانیزه به دور قالب می پیچد و پس از فرم گرفتن به حالت سینوسی در میان رج های باخته شده از قبل می رود و به این صورت رج به رج مانند قالی بافته می شود .

پس از آن به دلیل عدم دررفتگی رج ها با یک پیچ گوشتی شارژی که سری آن اریب است ، مانند کار آرماتوربند ها که سیم آرماتوربندی را می بافند دو سر رج توری حصاری توسط آن فرد بافته می شود .

در پایان وقتی توری بافته شده به طول مورد نظر رسید . فرد آن را به صورت رول درآورده و برای فروش آماده می کند .

در این مقاله از ابتدا تا انتهای روش تولید توری حصاری را توضیح دادیم. امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. برای آگاهی از قیمت فنس ، قیمت پایه فنس و خرید فنس ، شهر مفتول را فراموش نفرمایید.

۰ ۰