واتراستاپ که به آن نوار آب بند نیز گفته می شود، نوعی نوار پلاستیکی است که وظیفه اصلی آن جلوگیری از آب و نفوذ مایعات به شکاف و درزهای بتن است. در واقع می توان گفت از این نوار پلاستیکی به منظور آببندی سازه استفاده میشود. واتراستاپ به طور کلی در دو نوع تخت و حفره دار تولید و در بازار به فروش می رسد، که از نوع تخت آن غالبا در درزهای اجرایی و از نوع حفره دار آن در درزهای انبساطی استفاده میشود. این محصول با طولانی کردن مسیر حرکت مایعات مانعی از نفوذ آب به درون شکاف و درزهای بتن می شود. نوار آب بند مطابق با کاربرد هایی که دارند، در انواع گوناگونی تولید می شوند. در ادامه به معرفی انواع نوارآب بند و ویژگی های آن ها خواهیم پرداخت.
واتراستاپ پلیمری یا PVC
اولین نوع واتراستاپ تولید شده، واتراستاپ پلیمری یا پی وی سی است. واتراستاپ پلیمری نخستین بار در پروژههای عمرانی مورد استفاده قرار گرفت. این نوع نوار آب بند در مقایسه با دیگر انواع خود دارای قیمت پایین تر و قابلیت جوش پذیری است. به طور کلی از این محصول بیشتر در پروژه هایی که نوع سیال مجاور درز بتن از ترکیبات نفتی یا هیدروفوبیک باشد به کار برده می شود. واتراستاپ پلیمری غلبا به صورت رول پیچ و در متراژ 25 متری در بازار به فروش می رسد. برای نصب این نوع نوارآب بند لازم است از افراد متخصص کمک گرفت، زیرا برای برای استفاده از این واتراستاپ آن را برش داده و به یکدیگر جوش میدهند. به منظور جوش دادن این واتراستاپ ابتدا دو سر محصول را ذوب کرده و به یکدیگر میچسبانند.
مزایای این نوع واتراستاپ به شرح زیر است:
· استفاده از این واتراستاپ بسیار راحت است.
· واتر استاپ پلیمری در طرح و سایزهای متفاوتی تولید میشود.
· از قیمت مناسبی برخوردار است.
· دارای قابلیت چوشپذیری خوبی است.
واتراستاپ فلزی
این نوع واتراستاپ به دلیل مقاومت کمتر در برابر سایش و همینطور قیمت بالاتری که دارد، در مقایسه با دیگر انواع این محصول دارای کاربرد کم تری است. همچنین برای استفاده از واتراستاپ فلزی بایستی این محصول به وسیله پوشش پلیمری مقاوم گردد، تا دچار خوردگی نشود. به طور کلی می توان گفت استفاده از این واتراستاپ نسبت به نوع پلیمری کمتر بوده و بهتر است از نوع پلیمری استفاده شود.
واتراستاپ هیدروفیلی
جدیدترین نوع نوار آب بند، واتراستاپ هیدروفیلی است. این محصول از پلیمر الاستومری و یک فیلر ساخته شده است، که در هنگام تماس با آب، آن را جذب کرده و افزایش حجم پیدا میکند. از این ابزار در مواقعی استفاده می شود که می خواهیم یک سازه بتنی جدید روی سازه قدیمی اجرا نماییم. برای اجرای واتراستاپ هیدروفیلی ابتدا آن را روی سازه قدیمی می چسبانند و سپس بتن روی آن قرار خواهد گرفت. به این صورت چنانچه آب به سازه جدید راه پیدا کند، توسط فیلر جذب شده، فشار در شبکه پلیمری افزایش می یابد و به این طریق شبکه را به منافذ بتن فشار داده تا مانع از عبور آب از این درز شود.
خرید اسپیسر و رابیتس در شهر مفتول
اسپیسر نوعی قطعه فولادی است که به آن فاصله انداز نیز گفته می شود. در واقع وظیفه ی اصلی این قطعه نگه داشتن میلگرد، پوشش دهی و همچنین ایجاد فاصله بین آن ها است. با خرید اسپیسر و استفاده از آن می توان از زنگ زدن میلگرد نیز جلوگیری کرد. اسپیسر در انواع پلاستیکی، بتنی، فلزی و... تولید میشود. استفاده از این قطعه در پروژههای ساختمانی سبب صرفهجویی اقتصادی میشود. این محصول از وزن سبکی برخوردار است. در عملیات پوششدهی میلگرد استفاده از اسپیسر سبب سرعت بخشیدن به اجرا میشود. به منظور خرید اسپیسر می توانید به وب سایت شهر مفتول https://shahrmaftool.com/ مراجعه نمایید. همچنین برای استعلام جدید ترین قیمت انواع مصالح ساختمانی با کیفیت می توانید از طریق تماس با شماره تلفن 37556-021 از کارشناسان با تجربه این مجموعه مشاوره رایگان دریافت نمایید. در شهر مفتول می توانید انواع اسپیسر را با کیفیتی تضمینی و قیمتی مناسب خریداری کنید. شما می توانید انواع محصولات مفتولی ومصالح ساختمانی چون رابیتس ، پشم شیشه، یونولیت و ... با قیمت مناسب در شهر مفتول که بزرگترین تولیدکننده و توزیعکننده انواع محصولات مفتولی و مصالح ساختمانی ارزان و باکیفیت است بیابید. در شهرمفتول امکان ثبت سفارش به صورت اینترنتی و تلفنی وجود دارد. محصولات مفتولی را با کیفیت تضمینی خریداری کنید.
- سه شنبه ۲۴ بهمن ۰۲ ۱۶:۰۹ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر